info@gay.bg 20 Mar 2019   Partner Sites:
   Sofia Bulgaria Hotels
   Nokia Ringtones
   Gay Books
   inBulgaria.com
   Секс шоп


profile21, 31    http://profile.gay.bg/profile21


Bulgaria
no homepage, but visit interesting places and meet guys from Europe
This profile was seen 279 times.I am Single Gay Man
and would like to meet
from 25 to 50 of age
for Friendship.

 
Profile
 
I am:И колкото и да се справяме в този живота успешно сами, и независимо какви успехи постигаме на доста от нас всъщност им липсва онази част от другия, която да ги направи изцяло щастливи. Вярваме или не любовта е тази, коятo ни стреми към съвършенство, учи ни да изпипваме детайлите на живота в себе си.
Ще ми се да срещна една такава любов в очите на стойностен и отговорен мъж на възраст около 35-50г. Да бъде смел в решенията си и лишен от предразсъдъци и стереотипи, когато става въпрос за лично щастие, а не щастие, което обществото се опитва да ти внуши и да ти каже,че това е правилно за теб .Мъж с мъжко поведение активен в живота и с визия за балансирано партньорство без да е необходимо да се споделя обвързването и и любовта ти към другия публично или било в някакъв кръг от близки.
Смятам,че съм готов да споделя същото с човек който ми вдъхва стабилност и отговорност и имаме взаимно привличане.За всички други ,които не са наясно какви са,такива които се мислят за недостижими красавци, моля ви, не си губете времето да се опознаваме, защото дори от едно съобщение с банални въпроси се усещат различията и разочарованията от отсрещния. Харесвам мъже по-големи от мен с потенциал и сериозност като отношение.
И след като имаше търпението да изчетеш всичко това,ако се чувстваш смел да ми пишеш ,ще получиш отговор със сигурност.


Height:170 cm (5' 7")
Role:Passive
Smoke:No
Drink:No
Out?:N/A
 
Favorites
 


Account created/updated on 16.03.2019

In order to send messages to this рrofile you should login first. If you have no username and password you should register first. Please click here to go to the home page.

  F A Q | CONTACT US | TERMS AND CONDITIONS | PRIVACY STATEMENT | ADVERTISE | BANNERS
© 1997 - 2019, All rights reserved, gay.bgTM is a registered trademark, Sofia, Bulgaria.