info@gay.bg 20 Jul 2019   Partner Sites:
   Sofia Bulgaria Hotels
   Nokia Ringtones
   Gay Books
   inBulgaria.com
   Секс шоп


meaculpa    http://profile.gay.bg/meaculpa


Sofia, Bulgaria
Home Page: https://www.youtube.com/watch?v=Dl_PfSLMiv0
This profile was seen 152 times.

I am Single Gay Man
and would like to meet Single Man
from 35 to 81 of age
for Relationship or Friendship or EMail/Chat or 1-on-1 Sex or Group Sex.

 
Profile
 
I am:Обикновен и земен, като повечето други хора. Стремя се да се държа нормално с всички; ценя, обичам и уважавам приятелите си. Може би най-добре ще е да питате, ако имате въпроси (надявам се – достатъчно смислени) в случай, че ви интересува нещо повече – ще ви отговоря. Можете да ми пишете тук или на имейла ми.

My partner:Сериозни, естествени, коректни, толерантни и добронамерени хора, душевно и физически чистоплътни, с нормално мъжко излъчване и с по-зрял подход към нещата от живота, с които бихме намерили общ език; хора, които ценят приятелството; които не оценяват човека отсреща само по някои части от тялото му и не мислят само и единствено за леглото още от първия миг; хора, с които да можем да се видим заедно на по едно питие, на разходка, кино, концерт или екскурзия; да правим неща, които са ни приятни и да споделяме общи интереси; хора, с които взаимно да се подкрепяме, когато това е необходимо. Очаквам да сте такива, каквито сте. Не обичам да ме лъжат и мамят и правя всичко възможно и аз да не подвеждам околните. Посочената възрастова граница е до голяма степен условна – всичко зависи най-вече от конкретния човек. Физически най-силно ме привличат мъжете тип мечка. Не подценявам сексуалното общуване, но предпочитам то да дойде като естествено продължение на другото и да е еднакво желано и от двете страни – тогава усещането за хармония ще е пълно. Безкрайно обичам ласките, целувките, прегръдките, допира на телата, 69, масажите, … и всичко останало, което би донесло еднакво удовлетворение и на двамата партньори. Не проявявам интерес към феминизирани и надарени, така че по-добре да подминават профила ми. И ги моля да не се засягат или обиждат – нищо лично. Ако изпращате снимки, нека не бъдат на някои анатомични части от тялото ви – предпочитам да видя лицата и очите ви. Готов съм и аз да изпратя мои снимки. Гарантирам, че старателно трия файловете с вашите снимки – имате думата ми, като в замяна очаквам и разчитам на същото от ваша страна. Благодаря на тези, които посещават профила ми и най-вече имат търпението да го прочетат докрай. Успех в търсенето на всички потребители!

Height:175 cm (5' 9")
Body Type:Average
Ethnic Origin:Caucasian
General Attire:Casual
Out?:Not
Cut:Uncut
Body Hair:None/Little
Safer Sex:Always
Smoke:No
Drink:Occasionally
Out?:Not
 
Favorites
 
Music:Класика, джаз, етно, латино, world music, cross-over, фолклор, диско, европоп, АББА, ...
City:София (и още ...)
Country:България; страните от Централна Европа


Account created/updated on 23.04.2019

In order to send messages to this рrofile you should login first. If you have no username and password you should register first. Please click here to go to the home page.

  F A Q | CONTACT US | TERMS AND CONDITIONS | PRIVACY STATEMENT | ADVERTISE | BANNERS
© 1997 - 2019, All rights reserved, gay.bgTM is a registered trademark, Sofia, Bulgaria.