info@gay.bg 25 Apr 2018
The New Joy of Gay Sex
$15.40

see and buy...


   Partner Sites:
   Sofia Bulgaria Hotels
   Nokia Ringtones
   Gay Books
   inBulgaria.com


meaculpa    http://profile.gay.bg/meaculpa


Sofia, Bulgaria
Home Page: https://www.youtube.com/watch?v=1HnOFwqpLRQ
This profile was seen 67 times.

I am Single Gay Man
and would like to meet Single Man
from 35 to 70 of age
for Relationship or Friendship or EMail/Chat or 1-on-1 Sex or Group Sex.

 
Profile
 
I am:Съвсем обикновен, като повечето други хора. Стремя се да се държа нормално с всички; ценя, обичам и уважавам приятелите си. Може би най-добре ще е да питате, ако имате въпроси (надявам се - достатъчно смислени) в случай, че ви интересува нещо повече - ще ви отговоря. Можете да ми пишете тук или на имейла ми.

My partner:Сериозни, естествени, коректни, толерантни и добронамерени хора с нормално мъжко излъчване и с по-зрял подход към нещата от живота, с които да намерим общ език; хора, които ценят приятелството; които не оценяват човека отсреща само по някои части от тялото му и не мислят само и единствено за леглото още от първия миг; хора, с които да можем да се видим заедно на по едно питие, на разходка, кино, концерт или екскурзия; да правим неща, които са ни приятни и да споделяме общи интереси; хора, с които взаимно да се подкрепяме, когато това е необходимо. Не подценявам сексуалното общуване, но предпочитам то да дойде като естествено продължение на другото и да е еднакво желано и от двете страни - тогава усещането за хармония ще е пълно. Не проявявам интерес към феминизирани и надарени, така че по-добре да подминават профила ми. И ги моля да не се засягат или обиждат - нищо лично. Ако изпращате снимки, нека не бъдат на някои анатомични части от тялото ви - предпочитам да видя лицата и очите ви. Готов съм и аз да изпратя мои снимки. Гарантирам, че старателно трия файловете с вашите снимки - имате думата ми, като в замяна очаквам и разчитам на същото от ваша страна. Посочената възрастова граница е до голяма степен условна - всичко зависи най-вече от конкретния човек. Очаквам да сте такива, каквито сте. Не обичам да ме лъжат и мамят и правя всичко възможно и аз да не подвеждам околните. Благодаря на тези, които посещават профила ми и имат търпението да го прочетат докрай. Успех в търсенето на всички потребители!

Height:175 cm (5' 9")
Ethnic Origin:Caucasian
General Attire:Casual
Out?:Not
Dick/Bust Size:Small
Cut:Uncut
Body Hair:None/Little
Safer Sex:Always
Smoke:No
Drink:Occasionally
Out?:Not
 
Favorites
 
Music:Класика, джаз, етно, латино, world music, cross-over, фолклор, диско, европоп, АББА, ...
City:София и още ...
Country:България; страните от Централна Европа


Account created/updated on 02.02.2018

In order to send messages to this рrofile you should login first. If you have no username and password you should register first. Please click here to go to the home page.

  F A Q | CONTACT US | TERMS AND CONDITIONS | PRIVACY STATEMENT | ADVERTISE | BANNERS
© 1997 - 2018, All rights reserved, Gaius Co., gay.bgTM is a registered trademark of Gaius Co., Sofia, Bulgaria.